Vejledninger og software-download

Herunder kan du downloade betjeningsvejledninger til vores produkter eller sende dem til din egen eller en kollegas mail, så I altid har dem ved hånden.

Vejledningerne tager dig trin for trin igennem de forskellige funktionaliteter, du kan få brug for i din daglige brug af Carlogs produkter.

Du kan også få vejledning og gode råd i vores videovejledninger, og har du spørgsmål, finder du svar på de fleste på siden FAQ. Du kan også få personlig support ved at ringe til os eller bestille tid til fjernsupport.

På siden her kan du desuden downloade software til din Trackstick Mini samt skabelon til adresseimport, hvis I har et fælles adressekartoteket til jeres Carlog-løsning.

Prøv HELE Carlogs kørebogssystem  - inkl 8 udvidelsesmoduler  GRATIS i 3 måneder.

Vælg emne: