Spørg os

Ring eller del din skærm med os.

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål i vores Quickguides, Ofte stillede spørgsmål eller videovejledninger, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os. Husk at have dit bruger-ID klar - ellers er det desværre ikke muligt for os at yde support.

Prøv gratis
i to måneder

Smartphone app Få 2 måneders
abonnement til
smartphone GRATIS.
Ja tak

Få en Gratis
firmakonto

Prøv HELE Carlogs kørebogssystem  - inkl 8 udvidelsesmoduler  GRATIS i 3 måneder.

Forny dit abonnement til

Telefonsupport:
Ring 3197 4064

Carlog telefonsupport

Du kan få telefonsupport ved at ringe på tlf.: 3197 4064

VIGTIGT vedr. telefonsupport:

For at vi kan yde dig support, bedes du have dit bruger-ID klar. Kan du ikke huske det, kan du finde det i den bekræftelsesmail, du fik, da du blev oprettet som bruger.

Venlig hilsen
Carlog Support

Del din skærm
- så guider vi dig gennem din udfordring

Med 'Del din skærm' giver du vores supportmedarbejder adgang til at se dit skærmbillede, så vi kan guide dig til f.eks., hvor på skærmen du skal klikke for at finde en bestemt funktion, eller hvordan du udfører en bestemt handling i systemet.

VIGTIGT vedr. skærmdeling / fjernsupport:

For at vi kan yde dig support, bedes du have dit bruger-ID klar. Kan du ikke huske det, kan du finde det i den bekræftelsesmail, du fik, da du blev oprettet som bruger.

Hent TeamViewer

Venlig hilsen
Carlog support