Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er gældende fra 1. februar 2017

Denne privatlivspolitik omfatter Carlog Systems hjemmesider og mobilapps (samlet betegnelse: ”Services”). Denne side orienterer dig om vores politikker angående indsamling, brug og offentliggørelse af de personlige data, vi modtager fra brugerne af vores Services.

Vi anvender udelukkende dine personoplysninger til at levere og optimere vores Services til dig. Ved anvendelse af vores Services indvilliger du i vores indsamling og brug af data i henhold til denne politik. Med mindre andet er anført i denne privatlivspolitik har begreberne i denne privatlivspolitik samme betydning som i vores handels- og leveringsbestemmelser, som er tilgængelige på www.carlog.dk.

1. Dataindsamling og -brug

Når du anvender vores Services, beder vi dig i visse tilfælde om at give os bestemte personhenførbare data, som kan anvendes til at kontakte eller identificere dig. Personhenførbare data kan omfatte, men er ikke begrænset til, dit navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer (”personoplysninger”).

2. Datalogging

Ligesom de fleste hjemmesideindehavere indsamler vi data, som din browser sender, hver gang du anvender vores Services ("Log Data"). Disse Log data kan omfatte information så som din computers IP-adresse, OS-version, browsertype, browserversion, hvilke sider på vores hjemmesider du besøger, tid og dato for dit besøg, hvor lang tid du har brugt på siderne samt andre statistiske data.

I vores mobilapps logger vi positioneringsdata gennem GPS eller på anden vis. Disse data bliver ikke videregivet til tredjepart.

3. Cookies

Cookies er filer med små mængder data, som kan omfatte en anonym, unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra en hjemmeside og lagres på din computers harddisk.

Vi anvender cookies til at indsamle information. Du kan indstille din browser til at afvise alle cookies eller til at give dig besked, når en cookie sendes til dig. Vær opmærksom på, at der kan være dele af vores hjemmeside, som du ikke vil kunne bruge, hvis ikke du accepterer cookies.

4. Sikkerhed

Det er vigtigt for os, at dine persondata behandles sikkert, men husk på, at intet tilfælde af overførsel af data over internettet og ingen form for elektronisk lagring af data er 100% sikker. Vi stræber efter at anvende erhvervsmæssigt acceptable forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger, men vi kan ikke garantere, at andre ikke kan tiltvinge sig adgang til dem.

5. Links til andre sider

Vores Services kan indeholde links til andre sider, som ikke håndteres af os. Hvis du klikker på et link fra tredjepart, føres du til denne tredjeparts side. Vi råder dig kraftigt til at gennemgå privatlivspolitikken på hver eneste side, du besøger.

Carlog System har ingen kontrol over og tager ikke ansvar for indhold, privatlivspolitik og forretningsgange på sider eller services drevet af tredjepart.

6. Ændringer til denne privatlivspolitik

Carlog System forbeholder sig ret til med mellemrum at opdatere denne privatlivspolitik. Vi giver dig besked om ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du gennemlæser denne privatlivspolitik med jævne mellemrum for at holde dig orienteret om eventuelle ændringer.

7. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os.