Integration med Ordrestyring.dk

Opret integration med Ordrestyring.dk i Carlog

Følg guiden her for at forbinde jeres Carlog-konto med jeres Ordrestyring.dk-system. Guiden forudsætter, at I allerede har oprettet en Carlog-aftale. Er dette ikke tilfældet, kan denne oprettes ved at kontakte Carlog System på 3197 4064.

Gratis oprettelse af prøveperiode

Er I ikke allerede Carlog-kunde, er det også muligt at prøve Carlog gratis i en kort periode, før I beslutter jer for Ordrestyring.dk-integration med vores løsning. Tryk Ja tak under ”Få en gratis firmakonto” her til højre.

Sådan tilknytter du Carlog til jeres Ordrestyring-aftale

Først og fremmest skal vi have en API-nøgle, som I finder, hvis I logger ind på jeres Ordrestyring-konto. Ring til os, og så hjælper vi jer med at finde den og få sat integrationen med Carlog op.

Når dette er gjort, vil I kunne se Ordrestyring.dk-ikonet ud for jeres brugere inde på brugeroversigten i Carlog:

Tilknytning af brugere eller biler til Ordrestyring.dk

De enkelte af jeres Carlog-brugere eller biler skal nu tilknyttes til de korrekte medarbejderprofiler i Ordrestyring.dk, således at kørselsdataene kan komme det rigtige sted hen. Dette gøres ved at trykke på det grønne Ordrestyring-ikon ud for hver enkelt bruger eller bil i Carlog. Når du trykker på ikonet, ser du følgende boks:

Find den tilsvarende medarbejder i listen og tryk Tilknyt. Herefter vil kørselsdata på denne bil eller medarbejder komme det rigtige sted hen i Ordrestyring.dk.

Find kørselsdata i Ordrestyring.dk

Kørselsdata overføres løbende til Ordrestyring.dk, hvilket vil sige, at en kørt rute under normale omstændigheder kan ses i Ordrestyring, kort efter køreturen er afsluttet. For at finde kørselsdata for en bestemt medarbejder skal du inde i Ordrestyring vælge "Ordrer" for at se igangværende ordrer:

Derefter vælges fanebladet "Timer":

Her ser du følgende for hver linje med arbejdstimer:

Tryk på GPS-ikonet i højre side af ordrelinjen for at komme til GPS-tids-oversigten, der ser således ud:

Her har du et overblik over den pågældende medarbejders køreture med start og stop, opholdstid på adressen samt køreturens længde.

Sværere er det ikke at komme i gang med Carlog og Ordrestyring.dk. Vi er her selvfølgelig altid på telefon 31 97 40 64, hvis I skulle opleve problemer med integrationen på noget tidspunkt.