Integration med Minuba

Opret integration med Minuba i Carlog

Følg guiden her for at forbinde jeres Carlog-konto med jeres Minuba-system. Guiden forudsætter, at I allerede har oprettet en Carlog-aftale. Er dette ikke tilfældet, kan denne oprettes ved at kontakte Carlog System på 3197 4064.

Gratis oprettelse af prøveperiode

Er I ikke allerede Carlog-kunde, er det også muligt at prøve Carlog gratis i en kort periode, før I beslutter jer for Minuba-integration med vores løsning. Tryk Ja tak under ”Få en gratis firmakonto” her til højre.

Sådan tilknytter du Carlog til jeres Minuba-aftale

Først og fremmest skal vi have en API-nøgle, som I finder, hvis I logger ind på jeres Minuba-konto. Ring til os, hvis I har brug for hjælp til at få sat integrationen med Carlog op.

Når du er logget ind i Minuba, skal du først trykke på tandhjulet oppe i højre hjørne og derefter på "Administration":

Herefter trykker du på punktet "Brugere":

Under punktet "Aktive medarbejdere" vil du nu se en liste over medarbejdere, inklusiv dig selv:

Her trykker du på en medarbejder (højst sandsynligt dig selv), der har administratorrettigheder. Hvis du vil tjekke, om der er administratorrettigheder, trykker du på medarbejderen, og så kigger du under punktet "Roller", hvor du sikrer, at "Administrator" står under "Valgte roller":

Når du er inde under en medarbejder, finder du punktet "Udvidede indstillinger":

Her kopierer du API-nøglen, der står i feltet "Brugernøgle til API (authkey)", og sender den til os, hvorefter vi vil aktivere jeres integration til Minuba.

Når dette er gjort, vil I kunne se Minuba-ikonet ud for jeres biler inde på oversigten over biler i Carlog:

Er der tilknyttet Plug'N'Log-bokse til brugere i jeres firma, vil I også kunne se Minuba-ikonet ud for disse på oversigten over brugere:

Dermed er det muligt både at tilknytte brugere og firmabiler til medarbejdere i Minuba.

Tilknytning af biler eller brugere til Minuba

De enkelte af jeres firmabiler eller Carlog-brugere skal nu tilknyttes til de korrekte medarbejderprofiler i Minuba, således at kørselsdataene kan komme det rigtige sted hen. Dette gøres ved at trykke på det røde Minuba-ikon ud for hver enkelt bruger eller bil i Carlog. Når du trykker på ikonet, ser du følgende boks:

Find den tilsvarende medarbejder i listen og tryk Tilknyt. Herefter vil kørselsdata på denne firmabil eller medarbejder komme det rigtige sted hen i Minuba.

Find kørselsdata i Minuba

Kørselsdata overføres løbende til Minuba, hvilket vil sige, at en kørt rute under normale omstændigheder kan ses i Minuba, kort efter køreturen er afsluttet. For at finde kørselsdata for en bestemt medarbejder skal du inde i Minuba gå ind på "Min tid" samt have valgt den rigtige medarbejder i dropdown-vælgeren:

Vælg hvilken dato du ønsker at se kørsel for, hvorefter du vil se følgende liste:

Sværere er det ikke at komme i gang med Carlog og Minuba. Vi er her selvfølgelig altid på telefon 31 97 40 64, hvis I skulle opleve problemer med integrationen på noget tidspunkt.