Quickguides

Kom hurtigt i gang med dit Carlog-produkt - læs vores quickguides herunder.

Her får du en kort gennemgang af de vigtigste funktioner, så du kommer godt i gang. Har du brug for hjælp til flere eller mere avancerede funktioner, anbefaler vi, at du læser vores betjeningsvejledninger her.

Har du brug for at sende en quickguide til en kollega, skal du bare trykke på ikonet 'Del' længst til højre ud for den pågældende quickguide og indtaste emailadressen i formularen.

Prøv HELE Carlogs kørebogssystem  - inkl. 8 udvidelsesmoduler  GRATIS i 4 uger.

Vælg det produkt du søger en quickguide til: